Jump to content

Zadar123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno na svim odgovorima
  2. Pa u Afriku ili Aziju, ukratko neku vukoje.inu, trenutno sam u IT sektoru tako da mi mjesto prebivališta nije toliko značajno, a računam da do pravomoćnosti mogu putovati kao što sam u Srbiju došao nakon uhićenja Ažurirano Da, jeste, vjerojatno će mi radit problem i viza i to sve ali nisam ni prvi ni posljednji koji tako nešto radi Ažurirano I još jedno pitanje ako se razumijete koja je šansa da se ta molba o izvršenju uopće popuni i pošalje? Prvo mi je kazneno djelo, mlađi sam punoljetnik, ne računam da ću dobiti više od 6-12 mjeseci.
  3. Hvala na odgovoru. Da li to znači da sud u HR mora direktno slati molbu za izvršenje kazne državi Srbiji? Moje pitanje je ustvari kada bih ja otišao iz Srbije koja je šansa da se to izvršenje obavi?
  4. Zadar123

    Izručenje

    Pozdrav, imam djelo čl. 190 kz 2 st 3 radi 176g marihuane, na sudu nisam bio i nije mi dodijeljen istražni zatvor te se ja trenutno nalazim u Srbiji (državljanin sam), ako ja odlučim ostati ovdje nakon pravomoćnosti presude (očekujem zatvor) koje posljedice mogu očekivati? Hvala unaprijed na svim odgovorima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija