Jump to content

hrco88

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Realno jesi naručila, ali ovo sa voljom se slažem. Kod mene je lakša situacija jer nije potpis na ugovoru od osobe ovlaštene za zastupanje, rekao mi je odvjetnik da bi se zbog toga bez problema trebao raskinuti taj "ugovor", iako sumnjam da će pristati na raskid.
  2. Koliko sam uspio proguglati strane forume, nisu nikada nikoga tužili, čak angažiraju lažne tvrtke za naplatu nakon nekog vremena ali i dalje nikome nisu uspjeli ništa ako ne platite. Sad vidim da sam adresirao pismo na EBN a ne na DAD kako je pravo ime firme pa kad mi se vrati šaljem opet Uglavnom, u ni jednoj zemlji nebi prošli na sudu jer su ih svi klasificirali kao prevaru. Većina savjeta je ignor ali mislim da je najbolje poslati poštom raskid i ostalo ignorirati kako dolazi. Nekima nude i dogovor kao da plate jednu godinu i da će odustati, valjda procjene firmu i onda varijanta daj šta daš. bilo bi dobro kad bi se netko sjetio napisati da li je iko ikada završio na sudu. ovi koji su pisali tamo još 2015.
  3. I ja sam nasjeo, poslao sam im sada preporučeno s povratnicom raskid, prema primjeru s prve stranice ove teme, dodao još da potpis nije od ovlaštene osobe za zastupanje i dodao da uklone sve podatke naše firme sa stranice. Iako će to sve ignorirati kao što čitam do sada.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija