Jump to content

Strimen

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. sam dobila mailom jučer. Samo mi nije jasno moram li odmah platiti za ovu razliku - mikroekonomija i makroekonomija ili tek pred te ispite.
  2. upravo sam razgovarala sa referadom i rekoše mi da ne trebam slati dokumente već kad me pozovu nas upis. Je li tako i vama bilo ili ste ipak poslali?
  3. editor, ja sam poslala prijavnicu mail-om na mail Petre Stanić. Odgovorila mi je mailom da je zaprimljeno i da je OK. Moj prosjek nisam upisala u prijavnicu jer sam je pisala na poslu. Kući sam provjerila i prosjek je 3,9 (sa diplomskim), ali se doista slažem da im vjerovatno prosjek nije toliko bitan već ... hehe...znate već. U svakom slučaju danas ću ipak kontaktirati Petru Stanić ponovo i pitati je li trebam dostaviti i druge dokumente. Jeste li svi iz ZG-a? Ja sam iz Splita i imam samo sreću da imam susretljivu šeficu koja me još i pogurala da se prijavim. Radim u državnoj upravi i vrlo su mi bliski poslu predmeti - intelektualno vlasništvo, zaštita potrošača i sl.
  4. kad vam firma plaća. ja moram sama. jeste li poslali samo prijavnicu ili sve dokumente? ja sam se javila nakon isteka roka pa su mi rekli da još primaju (money, money, money) i da samo pošaljem mailom prijavnicu pa da me budu izvjestili kad treba ostalio i još da imaju već solidnu grupu pa je sigurno da će biti organizirano.
  5. Ima li nekog tko se prijavio na posslijediplomski na Ekonomskom faxu u Zagrebu - Pravni i gospodarski okvir poslovanja u EU? Za pravnike izgleda zanimljivo, u najmanju ruku. Rekoše mi u referadi da već postoji solidna grupa prijavljenih. Itko?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija