Jump to content

ivanzg

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovanje, Moj poznanik radi kao farmaceut u jednoj zagrebačkoj ljekarni gdje 2 puta mjesečno radi u kontinuitetu 24 sata s time da radi po potrebi radi i u skladištu. Da li je to u redu da radi na taj način? On se poslije rada osjeća umorno i bezvoljno. Što mu je činiti? Molim vas za savjet.
  2. Poslala je i meni par poruka u kojima postoji kleveta, razmišljao sam da sa svime odem na ODO, da li je to dobra ideja?
  3. Pozdrav svima, vrlo sam zabrinut pa molim da mi netko da savjet što da napravim. Bivša djevojka s kojom sam bio u vezi par mjeseci i s kojom nisam više u nikakvom kontaktu me uznemirava i maltretira na način da mojim prijateljima i poznanicima sa Fejsa šalje klevetničke poruke u vezi mene, govoreći im da sam maltretirao nju i moju pokojnu majku, jučer sam dobio poruku od jedne moje poznanice, koju uopće ne poznam u živo koja mi je rekla da me skida s liste prijatelja kada je dobila saznanje da sam "nasilnik" te automatski na svom fejsu objavila post u vezi toga, govoreći da bi uskoro trebalo objaviti imena i prezimena zlostavljača. Moje osobne podatke još nije objavila, međutim bojim se da ih slučajno ne bi “sherala“ tipa u inbox ili slično. Bio sam na policiji u vezi toga, međutim oni od svega peru ruke kao da se ne radi o prijetnji smrću ili težem kaznenom djelu pa da oni reagiraju.Inače 100% sam siguran da iza svega stoji moja bivša jer je takve poruke koje sam osobno vidio već poslala nekim mojim prijateljima na mobitel u vidu SMS-a, Što da napravim vezano za ovo?
  4. Novost je ta da mi se više neće javiti na mob, pokušao sam poslati i nekoliko poruka ali ništa... Da li da sada kontaktiram taj centar gdje je smještena sa malim pa da njih pitam pošto ona sa mnom više ne komunicira ili da jednostavno čekam njen slijedeći potez?
  5. Još nisam napravio DNK test tako da ne znam da li sam uopće otac. U matici rođenih koliko ja znam (po njenom pričanju) navedena je samo majka tj. ona. Inače zaboravio sam napisati da me nedavno nazvala i njena bivša šefica koja mi je u povjerenju rekla da ona uopće nije osoba za koju se predstavlja, tj. da ju je doslovce pokrala, očistila kreditne kartice , uzela pola garderobe itd, da uopće ne studira na fakultetu na kojem je rekla da studira, da joj otac nije dobro stojeći već da je nitko i ništa - alkoholičar ( u tom smislu) kada sam to čuo bio sam doslovce šokiran time pošto je u vrijeme dok smo bili u vezi bila tako mila i draga i djelovala pošteno iskreno. Ta vijest njene bivše šefice me toliko šokirala i na jedan način prestravila. Ono što sam zaboravio napisati je to da je njen bivši dečkom s kojim je bila u vezi neposredno iza mene bio dobro situiran i navodno je on uz njen nagovor trebao priznati i prihvatiti to dijete kao svoje. Ta sama njena izjava kada mi je to rekla zvučala je toliko ludo i retardirano ( Moje dijete daješ tuđem muškarcu...odvratno)... Kakva je to žena?
  6. Evo odmah da kažem o čemu se radi. Prije desetak dana nazvala me bivša djevojka s kojom sam bio u vezi prošle godine i obavijestila me o tome da je sto posto sigurna da sam ja otac njenog djeteta kojeg je rodila prije dva i pol mjeseca.Ona me uopće niti na jedan način nije bila prethodno obavijestila da je ostala trudna iako je to svakako trebala reći. S njom se nisam čuo 11 mjeseci. Iako u šoku i nevjerici nekako sam se pribrao i rekao da bi trebali dijete i ja napraviti DNK test da se uopće utvrdi očinstvo. Ona je trenutno navodno na porodiljnom i nalazi se sa djetetom u jednoj Caritasovoj ustanovi.(Za sebe je uvijek tvrdila da je iz dobrostojeće obitelji, da joj otac financijski pomaže a nije mi bilo jasno kako je s djetetom završila u toj soc. ustanovi) Tvrdi da od mene neće imati nikakova potraživanja niti da sa mnom želi voditi sudske postupke (pošto zna da imam mala primanja). Sada je na jedan način počela svojatati dijete i primjerice dogovorim se s njom da vidim dijete a ona izmišlja kojekakve razloge da ga ne mogu u to i to doba vidjeti. Čak mi je bila i predložila da bi najbolja opcija sada da idemo u brak ( nešto kao brak na papiru) jer njoj taj potpis treba kako bi ona od grada dobila stan. Meni se ona osobno čini kao jedna nestabilna osoba i ne mislim s njom ulaziti u nikakav brak. Što mi je činiti u ovakvoj situaciji? Da li se mogu kome obratiti jer situacija u kojoj sam se našao je poprilično komplicirana. Molim za pomoć.
  7. Zanimalo bi da mi netko pomogne oko traženja najboljeg odvjetnika u Zagrebu...thnx!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija