Jump to content

Desanka

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vama na odgovoru, ali nije mi baš jasno iz razloga što isti nije prekinut već sam ja povukla tužbu, donijeto je rješenje o tome kao i o plaćanju troškova postupka još 2015. i od lani sam pod ovrhom.
  2. Poštovani, 2015 godine sam povukla tužbu kojom sam negirala original oporuke moje pok. teta kojom ostavlja sve drugom nećaku. Kako je vještak iz Zagreba dao mišljenje kako je to isti potpis kojom je pok.dizala novac iz banke (iako je to činio baš ovaj nećak), shvatila sam da ru nešto nija u redu pa sam se stoga povukla. Od prošle godine sam ovršena po ovom postupku. Međutim dana 04.01.2018. Sud donosi rješenje da se postupak nastavlja na temelju čl.175, i 225 Zakona o nasljeđivanju, a u svezi s odredbama čl. 212 st.8 Zakona o parničnom postupku. Zabrinuta sam jer ne znam što to znači. Bojim se novih troškova i stresa. Molim, ako netko zna o čemu se radi da mi objasni i pomogne mirno zaspati. Unaprijed hvala!
  3. Na moju zemlju od 14000m2 ukopao HEP visokonaponski kabel, bez pitanja, bez dozvola. Zemlju mogu otpisati jer oko kabela nema života kad ga puste u rad. Isto je napravio i Vodovod, čak i cestu napravili. Da se parničim nemam novaca, oni milijarde! Ničemu se u ovoj državi ne trebamo čuditi, možemo samo plakati!
  4. Poštovani, molim savjet. Naime 10.10.2017. u Korisnički pretinac dobijem obavijest da su mi računi blokirani, i zaista jesu istoga dana. Sutradan odem u Finu i oni mi kažu po kojem predmetu sam blokirana. Radi se o sudskom procesu iz kojega sam izašla svojom voljom. Taj predmet je postao pravomoćan 22.12.2015. a ovršnost je postala pravomoćma 08.01.2016. Kako nisam dobila rješenje o ovrsi, ima li ikakve nade da se žalim, makar na vrijeme koje je prošlo i u kojem su išle bespotrebne kamate na dug po sudskom rješenju? Hvala unaprijed na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija