Jump to content

Avalon55

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovorima. Dobio sam mail od odvjetnika u kojem stoji da medicinska dokumentacija ide liječniku cenzoru, a nakon toga će slati odštetni zahtjev osiguranju. Koliko bi to moglo potrajata? Važno mi je da dobijem neki novac.
  2. Zanima me što se podrazumijeva pod akontacijom? Kontaktirao me odvjetnik i rekao da mu pošaljem medicinsku dokumentaciju kako bi dobio akontaciju od osiguravajuće kuće osobe koja mi je, vozeći u pijanom stanju, uzrokovala višestruke prijelome na tijelu. Shvatio sam da je to određena novčana odšteta, ali ne znam konkretno što i kada bi to trebao dobiti? Hvala!
  3. Poštovanje. Doživio sam prometnu nesreću u kojoj me je pijani vozač udario autom i izazvao mi 4 frakture. Trenutno se oporavljam i razmišljam da odem na sud. Ovim putem bih htio tražiti preporuku za pouzdanog odvjetnika s područja Koprivničko-križevačke županije (može i šire ako to neće predstavljati problem kod procesa). Nekog tko mi može pomoći da dobijem odštetu za pretrpljene boli. email: ivan.klasan3@gmail.com ili PM. Hvala!
  4. Što ako se ne odazovem na prvo ročište? Što smatraš pod pozivom za plaćanje duga?. Ja sam dobio jedan račun od Inkasa koji nisam platio, a zatim je stigla tužba.
  5. Inkaso (tužitelj) mi je poslao e-mail da je "poslao povlačenje tužbe na sud". Trebam li ja onda dobiti neku pismenu potvrdu od suda da se ne moram pojaviti na prvom ročištu? Zato što bih htio, ako je moguće, da ne moram na to ročište. Ili da kontaktiram osobno sud i kažem im situaciju?
  6. Tužitelj je rekao da će povući tužbu.
  7. Pozdrav! Je li nužno pojaviti se na ročištu ako sam u međuvremenu podmirio sva dugovanja prema tužitelju (Inksao) i tele 2. Od Inkasa sam u međuvremenu dobio potvrdu o podmirenju svih dugovanja. Dakle, je li time parnica prekinuta? Trebam li sudu slati potvrdu koju sam dobio od Inkasa? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija