Jump to content

Karlita777

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Karlita777 objavio

  1. Kredit glasi na moje ime,a bivši suprug je jamac. PodignulI smo ga 2010. g i kupili stan. Kredit otplaćujem do 2040. g. Rastavili smo se prije 3 godine, za kredit bivši ne daje niti kunu, ali plaća alimentacija za djecu. Rata kredita je 3.000,00 kn. Toliko daje za djecu i znam da nema odakle davati više... Ovaj isti stan on je kupio prije braka i digao je kredit na svoje ime. Trebao se riješiti prijašnjeg jamca i kad smo se oženili, ponovno smo dignuli kredit na moje ime u drugoj Banci, ali on se vodi u knjigama kao vlasnik. Kako se mogu upisati kao vlasnik pola stana što mi zakonski pripada i mogu li besplatno zatražiti pravnu pomoć odvjetnika jer moja plaća nije dovoljna, uz dvoje djece koje imam s bivšim suprugom. Hvala.
  2. Hvala na odgovoru.Lapsus:)...pri zahtjevu za dječjim doplatkom
  3. Jos me zanima ako bivsi suprug i ja ne zivimo vec tri godine zajedno, a razvedeni smo od 11 mjeseca prosle godine ,hoće li mi to stvarati probleme pri zahtjevu za alimentacijom? Imam dokument s jedne od parnice u kojoj pise da ne zivimo zajedno tri godine. Treba li mi jos neka izjava? Hvala
  4. Poštovani, Zanima me imam li pravo na dječji doplatak ako sam rastavljena s dvoje maloljetne djece, a mjesečna primanja su netto 5.400,00 kn. Djeca dobivaju alimentaciju od 3000,00 kn pa me zanima gleda li se cijeli iznos alimentacije i imam li pravo na doplatak. Hvala
  5. Hvala Vam na odgovoru. Da li imate nekakav primjer ugovora da ga po njemu napišem ili je dovoljno samo ovo napisati da bih se mogla u gruntovnici uknjižiti kao vlasnik polovine stana.
  6. Službeno smo se razveli i ja otplaćujem kredit ali on daje alimentaciju za dvojemaloljetne djece u iznosu od 2000,00 kn. Pardon u iznosu od 3.000,00 kn.
  7. Poštovani, Stan za koji ja plaćam kredit smo moj bivši suprug i ja kupili za vrijeme braka.Stan je u njegovom vlasništvu i prema dogovoru trebamo napravit ugovor o darovanju da pola stana daruje meni. Kako sama mislim pisati taj ugovor o darovanju, zanima me mogu li navesti da 1/2 stana bivsi suprug daruje meni. Što trebam raditi kad napravimo taj ugovor i dali trebam plaćati porez na darovani dio. Zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija