Jump to content

cvrok

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Felix u pravu si, sve razumijem... Jednostavno, dijete nas treba 24 sata, a njega "nema". On ima teske dijagnoze i suprug mi je samo otezao situaciju. Uistinu su mi oni najvazniji. Ja radim i imam zenu koja mi pomaze, samo da mi pomogne platiti zenu i doktore i meni dovoljno. Rijesit cemo nesto. Slazem se, vjerojatno na takav nacin prozivljava ali ne zeli strucnu pomoc. Tocno zacaran krug svega. Nesto cu najbolje za djecu nadam se izvuc. Hvala vam svima puno.
  2. Hvala zeljac047. Djeca su mi bitna. Jeste, bila je roh bau i dignut je mali kredit bas zbog toga, a kasnije smo po malo uredjivali. Uvijek smo od njegove place placali kredit koji je bio u chf, a od moje place rezije, hranu i doktore zajedno. U biti nebitno. Dosla sam do faze kad me ni to ne zanima, eto mu sve. Samo da djeca budu samnom. Hvala jos jednom
  3. Postovani, ako bi netko znao dati savjet... Naime ja sam u braku 8 godina, imamo 3 djece 7,5 i 2 godine. Jedno dijete nam je dijete sa posebnim potrebama i od kada se on rodio nastaju problemi... sve je bilo na meni, vjezbanje po cijele dane, doktori, bolnice, logopedi, uz to imamo i predskolca. Od kada se on rodio kao takvo dijete, muz nije htio prakticki sudjelovat u nicemu i poceo je piti. U enormnim kolicinama svaki dan. Pokusao je on sam prestati, ali to jednostavno ne ide bez doktora, naravno, ali on ne zeli niti cuti za odvikavanje. Doslo je do svakakvih situacija i jednostavno me ne zanimaju razlozi poput, tate to inace teze prihvate, sto sam vec cula... ( katastrofa) Ja sam se odlucila rastati. On ne zeli niti cuti za razvod, cak mi prijeti da ce mi oduzeti svih troje, o kojima se on prestao brinuti kad su nastali zdravstceni problemi, da ce na czss-u svasta reci( lagati) da ih meni oduzmu, da ima vezu.... Cak je doslo do toga da je rekao da ja nemam kucu, a on ima tj.da je njegova. Problem je sto je on kupio kucu na kredit od 20 godina u 4 mj.2007, a mi smo poceli zajedno zivjeti u 7 mj.2007. Kuca je bila samo u ciglama, tek izgradjena, sve smo zajedno placali, oboje radimo, zajedno smo uredili kucu, ozenili se 2010 godine i uselili u kucu iz podstanarskog stana. Kredit je na njegovo ime, ali sve smo zajedno placali oduvijek i uredjenje i rezije, sve... Ne smijem radi djece ostati u takvom braku, nema postovanja, on se napije i to je kraj razuma. Ja samo zelim djecu, ako i na kucu nemam pravo neka si je uzme. Sto vi mislite? Da li mi moze tek tako na temelju lazi czss oduzeti djecu i da li uistinu nemam pravo na kucu nakon svega ulozenog? Iako radi djeteta sam ja vec bila na czss zbog vjestacenja, naravno da on nije bio. Hvala i oprostite na dugom postu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija