Jump to content

quitte

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala na odgovoru. Firma s kojom sam potpisao Ugovor je u blokadi, ali su nekako radili. U međuvremenu se na obavijesti stanarima o izvođenju vodovodnih radova pojavilo drugo, vrlo slično ime firme, s drugom adresom i drugim OIB-om na pečatu. A opet, preko njih smo imali popust za kupnju sanitarija, na tom računu je treće ime firme sa adresom ove druge po redu. Budući da su do skora radovi išli planirano, nismo paničarili. Je li realno da dobijemo novac za neizvršene radove ako su blokirani. Mogu li barem biti kažnjeni od Porezne?
  2. Potpisao sam Ugovor o adaptaciji stana s firmom koja je d.o.o. Ugovor nije ovjeren kod javnog bilježnika. Plaćao sam u gotovini i imam potpisane potvrde da je direktor firme novac primio. Rok za izvedbu je prošao, posao nije dovršen, plaćeno je više nego što su odradili. Direktor mi se ne javlja na telefon, a kako se čini, firma je tijekom radova promijenila ime, a prema onom što sam našao na internetu prva firma (s kojom sam potpisao ugovor) je u blokadi. Koje su mi opcije za naknadu štete? Mogu li tužbom išta postići? Mogu li ih prijaviti Poreznoj (nisam siguran da plaćaju PDV)? Zahvaljujem na svakom savjetu
  3. Molim preporuku za odvjetnika u Zagrebu - potpisali smo ugovor s firmom za adaptaciju stana, posao su započeli, nisu završili, ne javljaju se na telefon. Firma je d.o.o. Ugovor smo potpisali direktor firme i ja, nije ovjeren kod bilježnika. Imam potvrde od njih o isplati novca. Hitno tražim odvjetnika, svaka preporuka je dobrodošla!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija