Jump to content

Miro 72

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala na pomoći to planiram ovaj tjedan učiniti. Veliko hvala
  2. Hvala Vam na odgovoru još su napisali da žalba ne odlaze izvršenje riješenja i ukoliko se ne odazovem sastancima da će me prijaviti sudu. Zato mi nije bilo jasno, sud nije donio rješenje nego centar. Ni u jednom segmentu sina i mene nisu tretirali kao žrtve zlostavljanja,a drugo djete je i dalje tome izloženo a uputio sam bar 20 apela. Slučaj je jako težak,previše zbog mog pokretanja svih institucija a znaju da imam dijagnozu anksioznost od nje i njene obitelji ovo je samo represija centra.
  3. Prema Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji stavak 6 članak 12 dali centar može u svome rješenju donijeti da ja kao žrtva 5 godina fizičkog i psihičkog zlostavljanja moram dva puta tjedno s istim tim zlostavljačem susretati se sve u cilju razgovora i mirenja da bi komunicirali u vezi djeteta koje je isto tukla i tuče, pri tome i sina mi je zlostavljala tukla, što nisam znao zbog njenih prijetnji da će kad tada ostati sami, a dijete iz njene prve izvanbračne zajednice živi s njom i bez obzira što sam prijavio nasilje i nad tim djetetom centar ništa nije poduzeo. Protiv nje su u toku dva postupka na sudu za nasilje u obitelji. Dali centar svojim rješenjem može kršiti zakon.tj dali zakon može kršiti zakon. A ovo nema veze s postupkom na sudu.
  4. Znam da to mogu najradije bih da se to sve prije riješi. Ne želim to raditi radi djeteta. Hvala Vam u svakom slučaju na odgovorima.
  5. Dragi moji želim postaviti pitanje. U najboljoj namjeri sam priznao dijete koje volim iako je rođeno 6 godina prije braka s njegovom majkom a pravi ga otac nikad nije priznao. Sada se razvodimo jer je majka ne znam kako da se izrazim uglavnom upropastila brak i život nama. Zanima me pošto je dijete njeno a već je dogovarala da sa ljubavnikom upise dijete na treću osobu valjda je njeno pravo. Što mi je činiti da se odreknem očinstva i dali postoji mogućnost. To dijete jadno više neće znati tko mu je otac. A ja ne bih želio da ga razdvajam od majke. Molim vas na odgovorima. Hvala da spomenem dijete ima sada 9 godina.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija