Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Neda bulicic

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim ako je neko imai slican orimjer 2001g moj suprug 100% hrvi prve grupe se utopio I ja sam predala u uredu zahtjev za utvrdivanhe statusa I invaludnine za sebe I za sina. No gospodin koji je tamo radio rekao mi je da nemamo na nista pravo. 2013. g. moja prijateljica je uspila donit status obrazac pa sam I ja otisla ponovno da mi da . na jedvite jade mi je dao I dobila sam na upravnom sudu I na vjestacenju da smo obitelj smrtno stradalog hrvia. Glogoski mi je zamolija ministarstvo da mi ovaj iz ureda vrati dokumente iz2001g. Sve dostavnice za mene je neko potpia a za sina nema dokumenata. Bila sam bna upravnom I kaze sutkinja da nemoze donijeti dva rijesenja u istom sporu jer je vec donijela o statusu. Sad sam poslala na visi upravni sud da mi oovrate izostatke... Pa ako neko ima slicno iskustvo da mi se javi... Fala
×