Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

teriteriri

Korisnik
 • Broj objava

  28
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O teriteriri

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

226 pregleda profila
 1. HRT preptlata

  Hvala na savjetu
 2. HRT preptlata

  napominjem da se na staroj adresi plaća,tu mi žive roditelji
 3. HRT preptlata

  Ovih dana ih i ja očekujem jer smo odjavili hrt pretpalatu, na osobnoj karti je druga adresa jer smo se uselili u novu kuću prije nekoliko godina ali nismo na osobnoj promijenili podatke, stara adresa je samo na drugom broju ali u istoj ulici...što sa radimo ako nam dođu , naravno neću ih pustiti u kuću ali ipak mogu me iznenaditi ispred kuće ili u dvorištu...
 4. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Nisam znao da se može izgubiti postojeće trajno riješenje, da li je to sigurno bio slučaj ili ste samo to čuli da je moguće..
 5. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Hvala, da bi povećao postotak , koja je daljnja procedura...
 6. Odjava pristojbe sa zeninog imena

  Moja supruga je odjavila pretplatu zbog neposjedovanja tv prijemnika ispunivši formular,poslala sa povratnicom i putem e maila su nas obavijestili da je odjava zaprimljena i teče od određenog datuma, da li sad treba da očekujemo neku inspekciju i kako da postupimo...Pretplata je glasila na njezino ime..
 7. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Kolega ako mogu pitati , za koliku invalidnost ti je 153 kn, ja primam 114 kn za 20 posto..
 8. porez na dividendu

  Molim da li se plaća porez na isplatu dividende od dionica..hvala
 9. bračna stečevina

  Hvala
 10. bračna stečevina

  Na koliko dijelova ide kuća koja je u bračnoj stečevini, ako nas je troje u kući supružnici i jedno punoljetno dijete....Jedan supružnik je u vrijeme kredita za istu trajnim nalogom otplaćivao,dok je drugi uzdržavao ostale dažbine i dijete...nema rastave jer se ne želi sa jedne strane....koja su prava i obveze sa obe strane...
 11. telefonsko uznemiravanja

  Hvala ali broj nije u registru
 12. telefonsko uznemiravanja

  Molim kome se treba obratiti kad sam sustavno maltretiran telefonski u vrijeme popodnevnog odmaranja nakon posla, od strane svakavih anketra i prodajnih firmi..hvala
 13. Pomoc zbog dionica!

  Poštovani ,da li su braniteljske dionice oslobođene plaćanja poreza pri prometu dionica ...i koja je procedura pri prodaji..
 14. Otkazivanje RTV pristojbe (preseljenje u inozemstvo).

  Hvala na savjetu
 15. Otkazivanje RTV pristojbe (preseljenje u inozemstvo).

  to mi malo naivno djeluje
×