Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

ress

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Renovacija krovišta kod dvojnog objekta

    Radi se o ovom što ste prvo napisali. Hvala puno.
  2. Pozdrav! Ovako, moji roditelji imaju svoju kuću koja je u njihovom vlasništvu i spada pod dvojni objekt. Susjedina i njihova kuća su spojene, ali ništa nemaju zajedničko. E sad, moji roditelji su krenuli u renovaciju krovišta i potkrovlja, ali da napomenem još jednom - nemaju ništa zajedničko (osim crijepa, koji će sad na njihovoj strani biti promijenjen). Na krovu će se dići tzv. “kućice” s obje strane kuće i to je to. Susjeda je počela nešto prijetiti s tužbama, da kako će sad to izgledati itd. Prije dva mjeseca joj je bilo rečeno da će se krov na strani mojih roditelja renovirati i rekla je da nema problema. Jesu li oni trebali neku njenu suglasnost ili nešto drugo, treće? Hvala
×