Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Marijafrani

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Marijafrani objavio

 1. Pozdrav! Zaposlena sam od 18.09.2017.godine,ugovor sam potpisala na godinu dana.Prije dva mjeseca sam pitala za godišnji odmor jer sam rezervirala za more i poslodavac mi je rekao da nema problema da bi mi sad tjedan dana prije nego što trebam na godišnji šef rekao da mi neda i njegovim riječima da dam otkaz ako mi ne paše.Pa sad ja stvarno više ne znam što da radim?Šef želi da ja odem i da me se riješi ali da ja dam otkaz a ja to nikako ne želim jer gubim sva prava pa vas molim za pomoć!
 2. Što napraviti kada vam šef neda na godišnji odmor

  Bila sam kod doktorice i rekla mi je ako napiše da je na psihičkoj bazi da onda šef ne može tražiti ni kontrolu bolovanja ni ništa drugo,pa sad ne znam ni ja više što da radim?!
 3. Što napraviti kada vam šef neda na godišnji odmor

  A dali će to što se piše psihički utjecati dalje na traženje posla?
×