Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Tumara Sassi

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Vlasništvo

  Hvala.Meni se cini da su nasli shemu zarade,pa pretrazuju sami vlasnike tih starih nekretnina putem katastra i traze vlasnike,naslijednike..za postotak.Ovo meni pomalo mirisi na jako pokvarene poslove i mafijasenje....
 2. Vlasništvo

  Postovani,u vlasništvu smo nekretnine na moru vec tocno 50god.i vlasnistvo kuce je 2/3 je 1/1, dok je 1/3 u vlasnistvu 3 osobe koje su najvjerojatnije nakon 2.sv.rata izbjegle.kuca je nekad bila stala,a tjekom zadnjih 50god.pretvorena je u zdravu urednu kucu sa apartmanima. i prije cca 3god javila se odvjetnicka firma iz opatije sa zahtjevom da se toj trojici vlasnika,koje su vjerojatno sami trazili i pronasli putem arkoda,i isplati njihovo vlasnistvo.Jucer je dosao jedan lik,inace clan obitelji sklone halapljivosti prema tudjim imovinama,prijetiti se mome ocu da ce da pare,ako ne da ce oni prodati taj dio kuce i da ce netko rado kupiti apartman.mene zanima legalnost tih postupaka i sta nam je za napraviti.molim vas od srca za nekakvo savjetovanje sta i kako dalje.hvala vam
×