Jump to content

Ivan8594

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prijava/privatna tužba

  hvala puno! Nakon koliko vremena može pozvati policiju, unutar tri mjeseca ili? i zanima me ako je odmah pozvao policiju nakon što sam otišao jel bi me policija već kontaktirala?
 2. Prijava/privatna tužba

  pa i sam si mislim slično, jer nisam rekao njima u oči bacit ću vas u vodu, već sam rekao to okrenut od njih na odlasku i rekao sam najradije bi ih bacio u vodu.. znam da taj čovjek voli tužit, ali si mislim jel to stvarno neka velika prijetnja..
 3. Prijava/privatna tužba

  Poštovani, Imam pitanje u vezi današnjeg događaja. Naime, bio sam na kupanju s obitelji na rijeci. Odjednom pojavi se čovjek i žena i tjeraju nas s obale rijeke jer kažu da je to njihova zemlja, poprilično bezobrazan pristup s njihove strane. Mi se oblačimo bez svađa i odlazimo. U odlasku pomalo ljutit njihovim ponašanjem jer ipak mogli su i lijepo reći kažem supruzi, citiram :" da nema djece najradije bi ih bacio u rijeku" i odlazim. Zanima me pošto je to čovjek ,kasnije sam saznao koji obožava zvati policiju i tužit ima li elemenata da temelju moje izjave prijavit policiji ili osnova za tužbu. Znači to sam ja rekao supruzi ne njima u oči,ali dovoljno glasno da me čuju... Hvala i srdačan pozdrav!
 4. Policijska evidencija

  OK, hvala puno!
 5. Policijska evidencija

  Znači bezobzira što je osoba slala poruke na te brojeve i priznala to, toj osobi nije uveden dosje kao neznam, mogući korisnik hehe nadam se da me razumijete i hvala na pomoći
 6. Policijska evidencija

  znači oni su do osobe došli jer su očito pratili mobitele tih oglasa, a pošto je osoba poslala 130 poruka pozvali su je na razgovor, ali na razgovoru su joj rekli da je ona tamo kako bi njima pomogla. istina Bog neznam jesu li vjerovali da je samo slala poruke ili misle da je nešto više bilo,ali nikakvog kontakta poslije nije bilo. Rekli su osobi da nikome ne govori da je bila na razgovoru.
 7. Policijska evidencija

  Vodi se iako ta osoba nije prekršila zakon?
 8. Policijska evidencija

  Poštovani, zanima me dobiva li se dosje ili se upisuje u kakvu evidenciju ako je osoba bila na obavijesnom razgovoru. Naime, osobu su inspektori preko mobilnog telefona pozvali na obavjesni razgovor. Osoba se je odazvala. Tamo su joj rekli da je pozvana na razgovor jer su s njenog broja slane pruke na brojeve iz oglasnika ( točnije osobama za koje se sumnja da nude usluge prostitucije i striptiza) Osoba je priznala da je slala sms poruke, ali samo slala poruke. Znači nije koristila nikakve usluge niti vidjela ikoga uživo. ( društvo se našlo i šalilo) . Osobi su pokazivali slike, naravno osoba nikoga nije prepoznala jer nije nikoga vidjela uživo. Osoba je pitala je prekršila ičim zakon, odgovor inspektora je da nije već je tu da njima pomogne. Razgovor nije bio sniman niti išta. Osoba je morala potpisati izjavu o tajnosti podataka. Nakon tog razgovora osobu nitko više nije kontaktirao. Prošlo je 4 godine od tog razgovora. Zanima me postoji li u policijskog evidenciji da je ta osoba bila u vezi toga na razgovoru. Unaprijed hvala
×