Jump to content

Huma2211

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nerazumijete moje pitanje ja koji se nerazumijem u pravo niti sam ikada imao doticaj sa pravom volio bih znati je postoji opcija pri kojoj mi nju isplatimo i ona jednostavno rečeno nedobija dio kuće i to je to znači je postoji neki loophole pri kojem možemo iskoristiti dio zakona da se kuća ogradi mislim da sam vam sad prezentirao što bih volio znati na bolji način.
  2. Imam starijeg brata od 30 godina ma meni nije problem da ona dobije svoj dio koji zasluzuje nisam nikako protiv toga ja sam za fer odnos i poštenje ali samo bih volio da netko ko necijeni tuđi rad i ima potrebu razoriti nešto onda barem biva ograđen od nečega što mu nekakvom logikom događaja nepripada. PS 18godina imam hvala puno također na pomoći.
  3. Također da nadodam da imam dokaze o njenoj konstantnoj psihičkoj torturi i vrijeđanju iskazanu prema nama i izjavu snimljenu pri kojoj ona govori kako će sve razj$$$bat da dokaže da ona to može a da mi ostanemo na ulici.
  4. Kako u procesu rastave zadržati kuću kao vlasnik, ja sam sin u toj rastavi koja bi trebala svemu sudeći biti provedena moj otac i majka tjst otac 1/1 je vlasnik ali kako zadržati nekretninu ako je jedna osoba u toj rastavi svojom psihičkom nestabilnošču,alkoholizmom i neprestanim poticanjem na svađu dovela do toga da iz inata i općeg zadovoljstva razaranja odlučila da ako rastava ode po njezinom planu da proda taj svoj dio u opet kažem inat nama i da ona nama pokaže da je ona ipak vlasnik iako kroz svaku stavku uloženu ona od 100 posto ima uloženih možda jedno 4% je postoji neka opcija podvrgnuta dokazima da se kuća barem zadrži u vlasništvu a da se nekako otplati ta njezina nazovimo je otpremnina. Lijep pozdrav, hvala na pomoći unaprijed. PS Oprostite na nepreširokom vokabularu jer nisam ni u snu mislio da ću morati progovarati o ovakvim temama.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija