Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

anchyzd

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Brak sa stranin državljaninom

    ..da ..zaboravila sam napisati da na stranicama Commonwealth of Dominica piše da njihovim državljanima za zemlje EU nije potrebna viza,ali ju je on na kraju ipak trebao..
  2. Ovako. U vezi sam sa državljaninom Commonwealth of Dominica. Prije mjesec i pol dana napustio je Hrvatsku gdje je boravio 3 mjeseca na turističkoj vizi i trenutno je u Austriji gdje mu je odobrena nova viza. Nas zanima kako se on može vratiti?Namjeravamo se vjenčati i zanima nas ima li načina da se vrati i prije ova obavezna 3 mjeseca? Koji su sve papiri potrebni i od kuda uopće krenuti..Što više surfam u potrazi za informacijama manje znam..Nebi podnosio zahtjev za turističku vizu jer ona za nije rješenje.. Pomozite. Hvala
×