Jump to content

ZRNO123

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Upravo sam u procesu osnivanja firme d.o.o. i ja kao vlasnik neću raditi u svojoj firmi već sam zaposlena u drugoj. U novoosnovanoj firmi zaposlila bi osobu sa invaliditetom pa ne znam imam li kakve novčane poticaje ili sufinanciranej od strane države i kome se obratiti? Osoba ima invaliditet trećeg stupnja i rješenje. Zahvaljujem na odgovoru.
 2. Revizija

  Zahvaljujem na odgovoru
 3. Revizija

  Mi smo d.o.o. i imamo 14 zaposlenih i 4 suvlasnika u različitim omjerima 15%,20%, 30%,30%. Mora li tvrtka po novom imati službenog revizora i može li suvlasnik koji ima 15% angažirati svog revizora radi provjere stanja tvrtke? S obzirom da samo dvoje suvlasnika imaju uvid u financijsko stanje firme odn. imaju stik od banke - koji je način da se provjeri situacija u tvrtki i knjigovodstvu. (knjigovođa je prijatelj direktora koji ima 30%)
 4. Molim informaciju može li osoba koja je korisnik invalidnine po novom zakonu biti zaposlena i na koliko sati tjedno? Može li se kod osnovanja firm ukoliko se zaposli osoba sa nekim od invaliditeta dobiti poticajna sredstva i gdje se podnosi zahtjev?
×