Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Cami

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, danas sam zaprimila nalog za plaćanje sudu koji je suprugu navodno uručen 2011, čega se on ne sjeća. Također nalog mi je uručen otvoren bez koverte te krivim prezimenom supruga (što sam tek kasnije primjetila). Također, kazneno djelo i članci koji se navode nemaju vezu s vezom, suprugu opće nije jasno o čemu se tu radi, a meni još manje. Imao je nekakve postupke u tom periodu no nevezano uz ono što se navodi u članku. Što nam je činiti? Mogu li ja kao supruga tražiti od suda informacije o čemu se tu radi budući da je on u inozemstvu i postoje li kakvi potencijalni problemi oko toga? Hvala unaprijed na odgovoru.
×