Jump to content

Tehvišak

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Iskreno se nadam da bi se do tada moglo nešto promijeniti. Hvala Vam na odgovorima.
  2. Navodno oni u Ured državne uprave do 1.7. moraju javiti imaju li tehnološkog viška. Odnosno i ostale škole moraju do tada prijaviti imaju li viška ili odlazaka u mirovinu.
  3. Hvala Vam! Htjela je ispasti poštena, pa me obavijestila da se polako raspitujem po školama hoće li negdje biti mirovina. Ali evo to što kažete je točno i malo ste me utješili.
  4. Poštovani! Naime, prije nekoliko dana ravnateljica mi je objavila kako sam od slijedeće školske godine tehnološki višak. Ostala sam zatečena jer nisam niti znala da imamo problem u školi. Iako se radi o tome da kolegica koja radi u matičnoj školi ostaje bez razreda dok ja radim u područnoj. Nije mi bilo jasno po kojim kriterijima je ravnateljica to odredila da sam višak baš ja. I onda mi je rekla kako se vodila PRAVILNIKOM o kriterijima za donošenje odluke pri prednosti zapošljavanja. I naravno ne razumijem se pretjerano u pravilnike pa ga evo čitam već stoti put. I ja iz tog pravilnika shvaćam da se po tim kriterijima boduju ljudi koji su već iskazan viškom. Dakle očito ja nešto ne shvaćam dobro. Molim Vas prosvijetlite me i recite mi čemu služi taj pravilnik i određuje li se njime tko je tehnološki višak u školi? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija