Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

lugospod

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Žalba na privremenu mjeru

  Sutkinja je napisala rješenje na 11 stranica, i na hrpu mjesta napravila greške. i sad ja moram "na kratko" to odraditi što mi je defacto ne moguće ispod 6 stranica ne vidim kako ću uspijeti ugurati jer ima barem 15-tak grešaka a za svaki grešku moram reći gdje je, i onda što je greška....
 2. Žalba na privremenu mjeru

  Pozdrav, S obzirom da imam puno argumenata za žalbu na privremenu mjeru, da li je praksa da se žalbe detaljno raspišu (koliko god trebalo da se ukaže na greške) ili u praksi suci na žalbenom procesu ne vole baš čitati pa će ih samo iziritirati ako žalba duža i treba biti minimalistička? Naravno, ne mislim sada da pišem prosto složene rečenice gdje je jednostavna dovoljna, već ima dosta grešaka u sudskoj presudi - neke su manji propusti a neke su ozbiljniji i treba dosta da se pojasni. Hvala! L.
×