Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Ktor

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Za vikend je izbila tuca i ja sam razdvajao i prilikom razdvajanja jednog momka on me napao verbalno a zatim fizicki. U tom momentu su nas poceli razdvajat tako da sam ja bio onesposobljen a on ne i nastavio me udarat. Uspio sam ga nekako glavom udarit dva puta i decko je pao. Kasnije mi je opet dosao i napao me verbalno i fizicki i vratio sam mu i tu je prica zavrsila. On je poslije iso u bolnicu i ispostavilo se da mu je arkada slomljena i nos slomljen s pomaknucem i usnica. Ugl decko je iso na policiju nakon tri dana tek. Meni nije nista samo mi je lancic pokido i saka mi je ogrebana. kakva je prognoza?
×