Jump to content

Ranka2515

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dobila sam na potpis nagodbu sa bankom za povrat pokojnikovog duga (prekoračenje po tekućem), samo bih htjela provjerit kamatu koju mi banka u tom slučaju može obračunavati? Hvala.
  2. Da. Čitala sam taj neki zakon sa izmjenama od ove godine, a definicija potpisane "administrativne zabrane" je izjednačena sa ovršnom ispravom, pa mi se totalno popetljao taj dio u glavi. Prema novom zakonu, koliko sam negdje shvatila trebale bi ići redom ne dirajući u zaštićeni dio. Nije mi presudno, ovako će prije bit otplaćeni, ali me zanimalo opcionalno. Hvala na odgovoru.
  3. Pozdrav svima, nadam se da mi netko može pomoći informacijom. Muž mi ima tri kredita, uredno se otplaćuju, međutim rate kredite iznosa 5300 kn na plaću, kako koji mjesec od 5300 - 6000 kn, pa nekad ima od plaće 50 kn, nekad ništa, nekad eto 700,00 kn. Jasan mi je zakon o ovrhama koji jamči dio plaće na zaštićeni, međutim poslodavac ovo uredno isplaćuje na kredite, a od plaće ne ostaje ništa. Krediti su iz 2012. godine, jedan iz 2013. godine. Zanima me informacija, ima li ovdje nekih prava koje bi jamčile isplatu nekog dijela plaće. Prije je plaća bila veća, sada već 4 god živimo bez njegove plaće. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija