Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

msrzic

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Otvaranje hostela u privatnoj kući

    Hvala na odgovoru, ali i dalje ne vidim odgovor na pitanje, jer u uredu za gospodarstvo u Makarskoj mi je rečeno da je moram prebacit u poslovnu (kuća je sagrađena 1970. i legalna je sa svim papirima), a u uredu za gospodarstvo u Splitu mi je rečeno da ne treba je prebacivat i sad sam morao podnijeti službeni upit pismeno i čekam pismeni odgovor.
  2. Molim za pomoć, otvaram hostel u kući koju sam naslijedio. Kuća ima 8 soba,kupatila i sve ostale sardžaje koji su potrebni, ali me zbunjuje naš zakon jer je kuća privatna. Otvorio sam obrt, ali ne mogu naći informaciju da li može kuća ostat stambena ili je moram prenamjenit u poslovni objekt ili u stambeno-poslovni objekt? Molim ako netko zna da mi da informaciju jer u pravilnicima se samo spominje zasebno stubište. U kući ne živi nitko,vlasništvo je 1/1.
×