Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

bosnahercegovina

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tražim odvjetnika iz Hrvatske

    Treba mi odvjetnik iz Hrvatske koji bi me zastupao na suđenju. Ja sam iz BiH, bio sam kod odvjetnice i kaže da ne može da me zastupa jer nema licencu da bude odvjetnik u Hrvatskoj i da mi treba odvjetnik iz Hrvatske. Dakle jedan lik mi je utajio neke novce, i ja ga tužim na sudu za utaju, već sam poslao tužbu i platio sam za suđenje. Sad čekam da mi dođe poziv na sud. Radi se o općinskom sudu u Varaždinu. Dakle treba mi odvjetnik koji je iz Varaždina ili bi mogao otići u Varaždin kad bude suđenje.
×