Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Demix

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Kazna za brzu vožnju

  Da budem jasniji, dostavili su podatke za popuniti obrazac o vozaču, molim pomoći kako ne bismo bezveze izgubili 2000 do 5000 kn ako prekršaj uopće nije pocinjen.
 2. Došla je kazna na adresi oca, piše registracija, kada i gdje je počinjen prekršaj u Zagrebu, ali problem je sto nisam bili ja i auto u Zagrebu na datum prekršaja, mozda se radi o pogrešci, sto treba napraviti?
 3. Punomoći

  Trebao bi putovati u inozemstvo autom, bio sam u HAKU napraviti punomoći, korisnik auta je xxxx firma koja je meni punomoci, a zakupac je moj stari, zapravo se radi o dugoročnom rent a caru. Banka je treba potpisati i ovjeriti, zanima hoce li banka napraviti problem ako dođem sam na ovjeru bez starog(zakupac) koji je pun obaveze, premda nemam nista kod njih, ni račun, konkretnije radi se o Erste banci. Hvala.
×