Jump to content

tomi0192

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, Zahvaljujem Vam na informacijama i odvojenom vremenu. S obzirom da je riječ o malom brodu (sedam metara) agencije i drugi slični pravni subjekti nisu zainteresirani za suradnju. Do ovog posla sam došao slučajno, kako živim uz more i posjedujem plovilo upoznavao sam turiste i oni bi me sami zamolili da ih provozam, da vide panoramu s mora, da se okupaju ili koji znaju upravljati brodam da im ga posudim sl. i poneki bi mi ostavili ili ponudili novac. S obzirom da imam stalno zaposlenje i na to vidim kao dodatni povremeni izvor prihoda, htio bih nastaviti s ovom djelatnosti ali da to bude legalno.
  2. Hvala na odgovoru. Znam za Uberboat, ali s obzirom da posjedujem svoj brod, koji bih htio iznajmiti turistima preko ljeta ili nekoga prevest, gledam kako to napraviti bez da otvaram firmu/obrt, znači to mogu napraviti putem Ugovora o najmu ? Ili postiji li možda mogućnost da se ja napravim nešto slično kao uber tako da me moram poslovati s njima?
  3. Na koji način fizička osoba može iznajmiti drugoj fizičkoj osobi svoje plovilo bez da otvara firmu/obrt ili ide preko agencije? Može li se raditi na principu Ubera ili nešto slično?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija