Jump to content

kako to

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kako to objavio

  1. niš mi to ne znaći ali hvala na trudu. imam osjećaj da sam kaznjen za nešto unaprijed, za nešto što bi se tek moglo dogoditi, tragovi thc u urinu nisu kaznjivi, osim prekršajno ali opet nisam vozio pod utjecajem thc da bih dobio nesposobnost upravo radi toga, kako je to moguće?....kako oni mogu predpostaviti da ću ja voziti pod utjecajem thc? znaći li to da sutra neko može predpostaviti da ću pobit neke ljude ako nosim repliku puške ili nećeg sličnog u automobilu iako mi to nikad nije bila namjera. pričanje na mobitel tijekom vožnje je takodjer prekršaj, znaći li to da ako sam imao mobitel kod sebe na testiranju da ću na njega razgovarati i za vrijeme vožnje jer to mi nekako tako izgleda?
  2. 15 dana od dana primitka, jel postoji kakva mogučnost da se to uvjerenje pobije?
  3. Poštovani, poslan sam na izvanredni liječnički pregled radi vožnje u alkoholiziranom stanju, obavio sam sve ali su mi radili i test na drogu na kojem sam bio thc+, iako nisam uhvaćen u prekršaju pod utjecajem marihuane dobio sam privremenu nesposobnost za upravljanje motornim vozilima na 3 mjeseca, zanima me da li je to sve ispravno i po propisima jer gama test i svi drugi testovi su odlični čak postoji i preporuka psihijatra iz vrapća da se vozačka dozvola produži, no sad je nastao taj problem u vidu thc-a, šta sad? nakon 3 mjeseca obaviti novi liječnički i platiti sve ponovno(630kn) ili pisati kakvu žalbu ili prigovor na to uvjerenje...nisam pametan? hvala na trudu i odgovoru
  4. Ok, puno Vam hvala, tako sam nekako i mislio, samo sam htio još provjeriti kod stručnih ljudi pa da smo sigurni, preozbiljne su to stvari da bi ih se samo tako olako shvatilo. Zanima me još šta se dogadja sa drugom imovinom, npr automobil ili namještaj koji se stekne tijekom zajedničkog života i da li uopće još postoje ovrhe takvog tipa da dodju popisivati imovinu zato što živimo na istoj adresi i kako mogu dokazati da ništa u vezi ne pripada meni već njoj. Da li bi bilo pametno za svaki slučaj ovjeriti nekakvu izjavu kod javnog bilježnika ili odvjetničkog ureda?
  5. Dali ste sigurni, stan se još otplaćuje i ako bi se vjenčali nastavili bi ga skupa otplaćivati sljedećih 20 godina,šta ne bi onda to postala bračna stečevina koja je podložna ovrhama?
  6. Poštovani, u vezi sam sa djevojkom nekoliko godina i sada je došlo vrijeme da započnemo zajednički život, brak trenutno ne dolazi u obzir,a za izvanbračnu zajednicu nisam siguran, naime, problem je sljedeći. Već nekoliko godina ja sam pod ovrhama s tim da imam u najavi jednu od t-com u vrijednosti oko milion kuna, uglavnom te ovrhe su ne naplative pošto nemam imovine,a vec mi se uskraćuje dio od plaće propisan zakonom i tim tempom otplatit će se za par stotina godina pošto radim za minimalac u firmi. Sa druge strane djevojka je kupila stan putem kredita banke i tek je na početku otplate istog, pitanje je sljedeće: kako se zaštiti da jednog dana u ime mojih dugova nebi njoj sjeli na nekretninu? Takodjer planiramo proširenje obitelji ali stupanjem u brak,koliko nam je poznato, sve ulazi u bračnu stečevinu i postoji mogućnost pokretanja ovrhe na toj nekretnini, ne znam kako djeluje izvanbračna zajednica ali kako zaštiti nekretninu od mojih dugovanja prije stupanja u bilo kakvu zajednicu ili ostati živjeti na istoj adresi poput cimera? da li je možda rješenje da se prijavim kao podstanar u njenom stanu, ona plaća porez,a kad jednog dana budemo htijeli sklopiti izvanbračnu zajednicu imamo dokaz o stanovanju na istoj adresi koliko vec bude potrebno? zahvaljujem na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija