Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Lado25

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Zabrana ulaska u zemlje eu

  Poz ja sam bio 52 dana preko tri mjeseca u austriji i po povratku kuci slovenci su mi naplatili kaznu od 250€ nisu mi dali zabranu niti u pasos niti na kakav papir imam samo nalog sto sam platio kaznu..pa me interesuje mogu li sad nakon tri mjeseca iseka opet u austriju ..
 2. Boravak u EU

  Poz.. Da vas pitam ako mi ko moze pomoci...prekoracio sam preko tri mjeseca u austriji tacnije 52 dana kad sam se vracao u BiH na slovenskoj granici sam platio kaznu od 250€ nisam dobio zabranu ulaza (ne pise u pasosu nista) imam samo onaj nalog sto sam platio kaznu na njemu takodjer ne pise nista osim da sam samo kaznu platio i to je to. Za par dana mi istice tri mjeeseca pa cu opet u austriju idem podici vizu...pa me interesuje da nece biti kakvi prob.na granici ...ako neko zna ili je imao slican slucaj.Hvala unaprijed
×