Jump to content

Tamara0510

Korisnik
 • Broj objava

  14
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Bračna stečevina

  Puno vam hvala svima.
 2. Bračna stečevina

  Hvala vam svima na odgovorima. Neću pristati na njezinu nagodbu,pa šta bude..od tada je kuća renovirana, sazidan još jedan kat, kredit plaćam ja. Vidjeti ćemo šta će biti
 3. Bračna stečevina

  Neznam koliko je u redu pristati na to,po meni nije u redu da apsolutno ništa ne plaća što se tiče alimentacije. Ipak je to za djecu... A za nekretninu neznam ni sam,samo 4 godine je živjela tamo i neznam kakva prava ima ona. Još ću vidjeti...
 4. Bračna stečevina

  Vlasnik kuće sam ja, kuća je kupljena za vrijeme trajanja braka,ona je u kući živjela 4 godine. Sada želi da ja maknem ovrhu na alimentaciju,i potpišem da neću tražiti alimentaciju a ona će tada odustati i neće se upisati kao suvlasnik. Ona ne radi, barem trenutno. I samo me zanima koja su sada moja prava?
 5. Bračna stečevina

  Puno hvala,neću pristati na njezinu nagodbu da odustanem od alimentacije pa će se ona odreći suvlasništva. Biti će sud,pa šta bude..
 6. Bračna stečevina

  Da,shvaćam ja što znači ovrha. I ima alimentaciju pod ovrhom već godinu dana i nisam dobio ni kune. Šta bi onda bilo sa kućom? Nikad se neću moći naplatiti,a ona će biti suvlasnik?!
 7. Bračna stečevina

  Hvala,ali ona ne želi ništa plaćati. I znam da neće platiti ni kredit ni alimentaciju. Poslala je ponudu da ja odustanem od ovrhe na alimentaciju i onda ona odustaje od svih potraživanja. I sad neznam što učiniti..
 8. Bračna stečevina

  Poštovani,imam jedno pitanje. Razveden sam 6 godina,djeca žive samnom. Bivša supruga ne plaća alimentaciju,sada sam pokrenuo postupak ovrhe na koji ona ne pristaje. Prije 10 godina kupio sam kuću,na kredit koji još otplaćujem. Sada me bivša supruga tužila i želi se upisati kao suvlasnik ili isplatu pola nekretnine. Odustati će od tužbe ako ja odustanem od potraživanja alimentacije. Zanima me samo vaš savjet. Dali se može upisati s obzirom da nije plaćala dio kredita,kuća je renovirana. Hvala
 9. Ovrha

  Hvala vam,sutra ću sastaviti podnesak i poslati na sud.
 10. Ovrha

  Puno hvala. Dali ikako ja to mogu sama riješiti ili bi se ipak trebala obratiti odvjetniku? Dali mogu sama otići na sud i provjeriti točan iznos kamata?
 11. Ovrha

  Znači,da prema ovome izračunam kamate i to uplatim i tada se obratim sudu? To je već podnošljivo,nekih 11000 kn,dio sam već i otplatila. Odvjetnik je spreman na nagodbu,ali na puno veći iznos
 12. Ovrha

  Hvala vam,evo šaljem ovo šta ja imam. Zanima me samo dali je moguće da su troškovi ovoliki i dali da se dogovorim sa odvjetnikom oko nagodbe?
 13. Ovrha

  Imam ovrhu od suda na 3900 kn,a imam i spis od odvjetnika na troškove od 50 000 kn i samo me zanima kako je to moguće?
 14. Ovrha

  Poštovani,imam jedno pitanje. 2004.godine odjavila sam obrt i ostao mi je jedan dug prema dobavljačima,3900 kn. Ovrha se povlači do danas. Glavnicu sam otplatila, barem sam ja tako mislila. Samo me zanima dali je moguće da se dug sa 3900 kn popeo na 50000 kn?! To su odvjetnički troškovi i koliko god ja plaćala nikako da isplivam iz toga. Molim savjet. Hvala!
×