Jump to content

Diomed91

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Mjerenje brzine laserom ??

  Ipak me nisu snimili , imao sam srece . Proslo je vise od 3 mjeseca i nisam nista dobio . Imao bi jos jedno pitanje , koliko u Zagrebu treba vremenski da stigne prometna kazna doma . Prijatelj je nedavno na slavonskoj nesvjesno prosao kraj one 'kutije' na stupu sa 30-40km/h vise . Cuo sam da stigne to vrlo brzo kroz 2-3 tjedna , jer kompjuter to odmah salje u stanicu ili se ceka isto po 2-3 mjeseca ? Eto jos to ako nije problem . Hvala vam i lijep pozdrav .
 2. Mjerenje brzine laserom ??

  Policajac je bio naslonjen s tim uređajem na auto , dok je jedan bio iza njega odmah , i sad sam se sjetio da je bio i treci koji je valjda pisao kaznu jednom zaustavljenom autu koji je odmah stajao ispred policijskog .
 3. Jedno pitanje u vezi mjerenja brzine u prometu . Zanima me dali kada policija mjeri brzinu laserom to jest onim 'pistoljem' obavezno treba zaustavit vozaca da mu naplati kaznu . Sinoc sam vozio oko 90km/h dopusteno je 60 , ja sam bio skroz u lijevoj traci , taksist u srednjoj traci je prosao minimalno sa 120 i nekoliko auta je bilo u skroz desnoj iza nas oko 100 metara . Niti ja , niti taksist nismo zaustavljeni , iako su snimali . Sad dali je moguce da oni tim pistoljem mogu uslikat moju registraciju i naknadno poslat kaznu ili su jednostavno bili samo fokusirani na skroz desnu traku jer im lakše na toj strani zaustavit auto .
×