Jump to content

johndoezg

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Shvaćam da ga treba i tumačiti. Mislio sam da mi je negdje nešto promaklo. Puno hvala na svemu.
  2. Vidio sam to ali nije nista točno navedeno tako da to po meni samo može dovesti do svađe, koju želim izbjeći. Spreman sam i odraditi otkazni rok u cijelosti. Najviše me zanima ovaj dio o razmjernom godisnjem u otkaznom roku. Jeste možda našli što u vezi toga? Ja i dalje ne uspijevam.
  3. Piše u prvom postu da sam ja dao otkaz što znači da bi kraći otkazni rok.
  4. Hvala na odgovoru. Ima li negdje u ZOR-u navedeno nešto u vezi mojih problema? Nisam uspio naći ali kao laik, možda nisam shvatio kako spada.
  5. Pozdrav. Molim pomoć. Dana 26.3.2019 sam poslodavcu, kod kojeg sam se zaposlio početkom svibnja 2018, uručio redovni otkaz ugovora. Otkazni rok u ugovoru stoji 2 mjeseca što bi značilo da mi radni odnos završava 26.5.2019. Zanima me slijedeće : 1. Da li je ZOR iznad ugovora, s propisanim otkaznim rokovima ili je potpisani ugovor "sveto pismo" ? Ako išta znači, na ugovoru je krivo navedena godina kada stupa na snagu, umjesto 8.8.2018 stoji 8.8.2017. 2. Da li otkazni rok ulazi u izračun razmjernog godišnjeg? Poslodavac tvrdi da imam pravo na razmjerni godišnji do dana kada sam dao otkaz tj za odrađena 3 mjeseca. Po njihovom, radni odnos je prestao sa danom kada sam dao otkaz. 3. Da li je moguće završiti radni odnos na dan kada nebi trebao raditi? Naime, zadnji dan radnog odnosa, 26.05.2019 je nedjelja. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija