Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Zbunjena2322

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Odjava prebivališta

  Bok! Mene zanima može li svekrva samo tako odjaviti supruga,mene i bebaca sa prebivališta,pošto kani to napraviti. Mislim,jel to moguce samo usetati u PP i odjaviti nekoga??
 2. Roditeljsko pravo

  Cemu da ostvaruje kontakt s njim,kad kontakta ionako nema s njegove strane?? Naprosto ona za njega kao da ne postoji.
 3. Roditeljsko pravo

  Poštovani! Naime,već skoro godinu dana se vučem po sudu zbog skrbi nad djetetom. Rastali smo se jer je bio nasilan. Zanima me mogu li mu oduzeti roditeljsko pravo? Dijete je vidio zadnji put prije godinu i pol,ne pita za nju,ne placa alimentaciju,ni na koji način ne sudjeluje u brizi i skrbi oko djeteta. Pokušao ju je i oteti čak,pri čemu je tada 9-mjesečno dijete pretrpjelo šok,pošto ga praktički ne poznaje. Prosla sam vec xy neodrzanih parnica jer se ne pojavljuje,a sutkinja bez njega ne može donijeti odluku. Najgore je sto malenu ne mogu upisati u vrtic bez njegova odobrenja,zakinuo ju je i za dječji doplatak već 2 i pol godine. Pomozite molim vas
×