Jump to content

Tidi

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ostecenik

  Hvala vam puno na odgovorima i pomoci. Zvala sam sudca pa mi je rekao da bolje da dodjem jer se radi o citanju vezano za djete pa im treba dozvola i moje prisustvo . Tako da cu ipak otici.
 2. Ostecenik

  Ne znam da li sam pozvana kao svjedok. To nigdje ne pise. U prilogu sam stavila sliku poziva pa bih vas molila da pogledate i napisete da li se radi o svjedocenju ili ne. Ja se ne razumjem,ali vec sam bila par puta davala iskaz u policiji,i dva puta u drzavnom odvjetnistvu. Znam da je ovo drugo i da se radi sada o sudjenju,ali ipak da imate uvid u situaciju.
 3. Ostecenik

  Pozdrav.. Molila bih ako mozete, da me informirate ,da li ja kao ostecenik u kaznenom postupku moram biti prisutna u sudskom postupku koji se pokrenuo protiv doticne osobe. Radi se o kazenom djelu cl .177. stavka 2 . ; cl.139.stavka 2. Kazeni postupak je pokrenulo drzavno odvjetnistvo. U pozivu pise samo poziv osteceniku Dalje pise : pozivate se kao ostecenik na raspravu u girnjem kaznenom predmetu kod ovog suda na dan------------ sudnica broj ----. Mene uglavnom zanima da li se ja moram odazvati ,tj da li sam ja obavezna doci ? Hvala puno
×