Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

energ

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Darovnica, prepis udjela

  Hvala!
 2. Darovnica, prepis udjela

  Katastarska oznaka, broj katastarske cestice, nacin uporabe i adresa cestice su mi jasni. Medjutim imam jedan slucaj u kojem je on vlasnik dijela koji je, citiram, "420/3319". I taj me dio buni kako ga tocno napismeno navesti u ugovoru. Npr. ".... dogovorne stranke ustvrdjuju da je darovatelj stvarni vlasnik udjela nekretnine polozene u katastarskoj opcini : xy, (mjesto, katastarska cestica, nacin uporabe kč, ukupne povrsine xy) koja je upisana u Z.U. : "xy", katastarske opcine : xy ......" Gdje i kako navodim njegov udio u brojkama, postotcima i sl i mogu li uopce ovako nesto napisati u darovnici? Totalno sam neupucen u sve ovo, pa se ispricavam ukoliko vam sve ovo zvuci nebulozno, jer ne baratam ovim jezikom hehe
 3. Darovnica, prepis udjela

  Pozdrav, Otac prebacuje nekakva zemljista na mene. Neke zemlje su 1/1, a na nekima ima udio npr 1/3. Zanima me kako u darovnici tocno navesti taj udio koji mi prebacuje. Hvala! Edit: Svi papiri su uredni.
×