Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

nuKara

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Oduzet mobitel na ispitivanju

    UPDATE:pronasao sam papir sa oduzetim stvarima ipak.I jos jedno pitanje: ako ja pismeno/usmeno dam priznanje da sam to napravio i da mi naplate stetu hoce li ubrzat proces? Isto tako platio sam 2 od 5 stavki koje su bile na teret u vrijednosti 42 tisuce kuna u gotovini ( osteceniku koji je bio u sudskom sporu prije samog incidenta dok su ovi nepovezani kazneno/osobno), te mi ostaju stete procjenjene na 10 tisuca kuna prema 3 vlasnika/firme, tri izloga razbijena u centru grada bez provale samo ostecenje. Takooo daa opet mislim da nemaju sta zadrzavat taj mobitel jer je u prvom i drugom (povucenom pisanom potvrdom) slucaju bila ukljucena sjekira i namjera osvecivanja dok u ova preostala 3 je ostecenje iz niskih pobuda,bez dubljih razloga.
  2. Pozdrav svima, znaci ovako me zanima me sljedece, oduzeli su mi mobitel na neodredjeno nakon neslavnog pohoda po Rijeci u visini stete 50ak tisuca kuna. Sada mene zanima mogu li ja taj mobitel ikako vratiti prije pravomocnog rjesenja koje se ceka toliko dugo da ce tad mobitel bit bezvrijedan, trenutna vrijednost je oko 6 tisuca kuna + tarifa 150ak mj (nov bio 1200e). Ne vidim razlog da ga zadrzavaju jer nije koristen kao predmet s kojim je pocinjeno djelo niti moze koristiti kao dokazni materijal, a uz sve to nisam ni dobio pisanu potvrdu da su mi oduzeli mobitel. Nakon sto sam izasao iz pritvora mobitel sam locirao i resetirao tvornicki, sto znaci nema nikakvog podatka na njemu. Pa ako bi netko volio dat misljenje na koji nacin postupit prije nego se sutradan obratim odvjetniku? Hvala!
×