Jump to content

NEVEN204

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, imam stambeni kredit ugovoren na 25.god. Za moj stambeni kredit mi je trebalo: -sudužnik -3 jamca -nosioc kredita 19 god. otplaćujem kredit svakog 10 u mjesecu bez i jednog zakašnjenja. Jedan od jamaca je zatražio izuzeće iz jamstva nakon 19 god. otplate,zbog jamstva u kreditu i radi svojega ostvarivanja na kredit koji zahtjeva kod banke. Mene interesira tko u tom slučaju treba platiti raskid jamstva kod javnog bilježnika,s obzirom da banka od mene traži zamjenskog jamca na preostalu otplatu,jer mora se raditi mini solemizacija na kredit. Nosioc kredita,jamac ili . S poštovanjem Neven!!
  2. Hvala vam na savjetu. Mi se ipak nadamo pozitivnom iskodu.
  3. Majka je invalidna osoba (boluje od multiple). U invalidskoj je mirovini, kćerka studira na drugoj godini pravaa što se tiče stanovanja ima mamu odmah do njih živi,ali baka s obzirim na godine nije u mogućnosti voditi brigu o njima. Otac je zaposlen
  4. Pozdrav Molio bih savjet. Šogorica mi je teško bolesna osoba,a kćerka njezina studira na Pravnom Fakultetu 2 god.(tako da još nije upoznata sa svime). Njihov muž i otac ima drugu ženu ne vodi brigu o njima.Interesira nas kakva prva imaju one ako majaka podnese rastavu braka,s obzirom da žive u zajadničkom stanu koji je on nasljedio od svojih roditelj i još je uvijek u otkupu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija