Jump to content

sailor_moon

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znaci, to se dogodilo u petak navecer. U trgovini su u to vrijeme radile 3 osobe. Nakon pljacke u trgovinu je usla bivsa sefica. Pozvana je policija, dosla su dva policajca, i zatim je pozvana kontrolorka tih trgovina.. I to su sve osobe koje su vidjele snimku. I ove kojima je kontrolorka snimku poslala preko mobitela. Znavi osobe koje su radile u to vrijeme nitko nije pitao ko bi to mogao biti, nisi su dale izjavu. Da bi sutradan tjeralica vec bila pokrenuta i da ga je na snimci prepoznalo 4-5 osoba.. Policija je snimku tek u ponedjeljak ujutro dobila.. Dotad su je samo ta dva policajca vidjela. Ne znam uopce kako bi vam objasnila cijelu ovu situaciju.. Toliko toga tu ne stima.
  2. Ne znam to za tjeralicu, jer je ta osoba saznala za to da je tjeralica izdana tako da je policajac meni kroz pricu rekao za to i rekao nazovi ga i reci mu to. Smatram da bi oni to sami trebali napravit. A sto se tice prezivljenog stresa osobe koje su ga ''prepoznale'' su to ucinile nakon sto su pogledale snimku. Nitko od tih osoba nije bio u blizini kad se taj pokusaj pljacke dogodio. Dok osobe koje su radile u to vrijeme su izjavile da to nije ta osoba.
  3. Postovani, Prije nekoliko dana dogodio se pokusaj pljacke u jednoj trgovini. Na temelju izjave odredenih osoba izdana je tjeralica za osobu koja je u to vrijeme bila sa mnom. Ugl ta osoba je prosla poligraf i kasnije kad se policija sjetila detaljnije pogledat snimku pokusaja pljacke su vidili da je pljackas dosta i visi. I sad on planira tuzit te osobe zbog klevete. Pa me zanima kako bi to islo? I koliko bi to otprilike izaslo novcano. Jer smatram da tu nema potrebe za prevelikim sudenjem s obzirom da se sve ima crno na bijelo, i da su to sve dokazi iz policije.. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija