Jump to content

Morskavila

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mislim da ta ideja ne stoji, iako zvuči prilično zanimljivo i realno. Stvari koje su navedene su stvari koje su pripadale meni i koje su otuđene iz mog stana. Spomenula sam da to nisu sve stvari koje sam ja zahtjevala niti je poslano materijalno za ostale troškove. Meni je važno riješiti tu situaciju čim prije a ukoliko ja to ne budem mogla riješiti, prepustit ću to pravnoj struci. Isto tako, bespravno stavlja sliku moje mačke u svojem profilu, oglušućuji se na moju izričitu zabranu.
  2. S obzirom da sam već ranije navela cijelo stanje situacije i da se ništa konkretnog nije dogodilo osim što je u paketu poslao na kućnu adresu jastuk koji se uništio sa razbijenim staklenim čašama te sobnu antenu. Još uvijek ostale stvari koje je otuđio nije mi vratio te nije niti podmirio dugove koje sam mu navela. Umorila sam se od toga i to mi šteti zdravlju te bi najradije taj slučaj prepustila nekoj odvjetničkoj tvrtci da ona to riješi na sudu. Na koji se način može protumačiti paket sa jastukom u kojem je sve puno razbijenog stakla? Da li ta osoba prema meni ima zle namjere i dali je se moram čuvati?
  3. Živio je u mojem stanu (stanu mojeg strica) godinu dana i tri mjeseca. Oboje studiramo u Zagrebu i nismo iz Zagreba. Samim time što je bio moj dečko došao je živjeti u moj stan te nije plaćao stanarinu u cijelom periodu svoga stanovanja. Platio je, zajedno samom troškove popravka vodovodnih cijevi u ukupnom iznosu od 5800 kn, koje smo platili svaki pola. Režije nije plaćao, osim što smo podmirivali troškove interneta i telefona po pola. U ukupnom vremenskom periodu od 5-6 mjeseci a prije troškova popravaka plaćali smo svaki simbolični iznos od 250 kn mjesečno mojem stricu. U zadnjih šest mjeseci naša veza bila je u krizi i umjesto da se na tom osnovu odmah odselio i otišao negdje drugdje, on je koristio ovaj stan, priređivao u njemu svoje zabave sa svojim prijateljima bez da se o tome sa mnom konzultirao, inatio se a sve sa izlikom da sređuje svoje misli. U međuvremenu si je kupio drugi automobil, vjerojatno novcem ušteđenim od neplaćanja stanarine i režija, a pošto nije zaposlen taj novac je dobivao od dvije stipendije. Sada kada mu je zadnja godina da mora diplomirati i ima manje obaveza na fakultetu, na početku 12. mjeseca iselio se preko vikenda nenajavljeno dok mene nije bilo u stanu, dok sam bila doma cijeli vikend, te je uzeo frižider koji je jedini bio njegov u mojem stanu od bijele tehnike te izbacio sve moje namirnice i svo meso iz zamrzivača van i ostavio ih da se pokvare bez da me o tome obavijestio. Tu mi je učinjena materijalna šteta, i ne samo tu, nego je u stanu pokupio sve čak i moje stvari koje je mislio da mu trebaju, do najmanjih sitnica (punjive baterije za fotoaparat (2 komada), moje cd, pribor za crtanje i pisanje, kućnu antenu, šalice, staklene čaše, jastuk itd.) Na svom odlasku ponio je sa sobom ključ od stana i papire od stana i držao ih kod sebe te ih jedva vratio nakon nekoliko dana, nakon mog upornog inzistiranja. Od početka 12. mjeseca ne želi komunicirati sa mnom a i u rijetkoj komunikaciji mailom stalno produžuje rok za povrat kao što je sam napisao navodno mojih stvari kod njega. Umjesto da je zahvalan i riješi to ljudski bez obzira na to dali me još uvijek voli ili ne, on sada nakon što je očigledno dobro iskoristio vrijeme provedeno sa mnom, tvrdi kako mu više nemam što pružiti i da me ne želi vidjeti ni čuti, te da ne može više biti u istoj prostoriji sa mnom. Pitam se sad kako je mogao živjeti u istom prostoru samom tih zadnjih šest mjeseci kada je naša veza već odonda bila u krizi a on je tvrdio da sređuje misli i da meni daje šansu. Po svemu sudeći sređivao je sebi financijsku situaciju i pribavljao sebi materijalnu korist. Na ovom forumu napisao je slijedeće, da ga malteriram preko telefona a u biti razlog je taj što se on nije želio javiti, čak i kad sam ja u sms poruci napisala pravi razlog zbog čega ga zovem. Umjesto da je to riješeno ljudski, meni prijeti raznim službama što samo po sebi pokazuje njegove namjere.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija