Jump to content

kokolo.kokic

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je kokolo.kokic objavio

  1. O Istrijan, ovdje još jedan, imao sam posla sa građ. inspekcijom iz Pazina. To ti je jedna katastrofa služba, ali stvarno KATASTROFA šta bi za tebe i moglo biti ok. U mom slučaju ja sam bio taj koji je prijavio susjeda jer mi je zidao nekakve kučice i prozore po krovu zgrade u kojoj živim...najprije sam ga pustio na miru jer mi se nije dalo zezat s tim, ali malo pomalo krov je počeo puštat sve više i više, a taj susjed bespravni graditelj nikako da popravi. U mom slučaju 1. izlazak inspekcije na teren je trajalo sigurno cca. po lita i to zato jer sam ih gnjavio (telefonom, a i išao sam tamo), a da bi taj sirota ljenčina od inspektora napisala rješenje o rušenju trebalo mu je skoro lito dan i to poslije šta sam poslao jednog odvjetnika da "malo porazgovara" sa tim insp. Za rušenje su mi rekli da ću se našakati još koju godinu jer da imaju mali proračun i da su stalno u zaostatku je im Vlda ne daje dosta šoldi. Inače rješenje zastarijeva za 10. god., pa se nadam da će u tom roku stići zrušiti. Mislim da ova katastrofalna ljenost i inertnost građ. inspekcije tebi ide na ruku...jedino šta žalba na riješenje ne odgađa izvršenje...eko toliko od mene.

  2. Puno hvala Milly na linkovima, proučio sam ih i naišao na Pravilnik o načinu obavljanja inspekcijskog nadzora građevne insp. koji ako sam ga ja dobro razumio u čl. 25. određuje rok od 8 dana za 1. izlazak na teren. Ako je to stvarno tako to je stvarno katastrofa jer meni je prošlo više od 4 mj. i ništa, apsolutno bez pomaka!!! Blago nama s takvim institucijama u lijepoj našoj!!!

    Napisao sam i mail gosp. u Ministarstvu u Zg-u, da ga pitam koji prav. izvori reguliraju rad građ.insp. i koji su rokovi i opet apsolutno ništa, nema odgovora. Stvarno se kao običan građanin počinjem osijećati zakinuto, demoralizirano, očito malog čovijeka nitko ne šiša u našoj, nadasve pravnoj lijepoj našoj! :-x

    pomorsko

    Sasvim sam slučajno došao do ove stranice, zbog jednog dr. problema, tj. foruma i moram priznat da sam oduševljen ovom stranicom... ovdje ljudi očito non stop briju po forumu...odgovori stižu jako brzo.

    Da naravno da želim da mi ako možeš pošalješ pitanja na mail: kokolo.kokic@yahoo.com. Puno hvala. Ako tebi nešto treba slobodno reci, ako imam mogu ti mailati.

    Inače, imaš neku skriptu iz Zaštite morskog okoliša, ako uopće imaš taj izborni? :-)

  3. Lijep pozdrav svima,

    situacija je sljedeća: stan iznad nas je prodan. Kupio ga je strani državljanin preko trg.društva. Nedugo nakon kupnje, traži pristanak za otkrivanje krova baš iznad naše spavaće sobe, kako bi izgradio prozor u krovu. Budući da se radi o izvanrednom upravljanju, o zajedničkom dijelu zgrade potrebna je suglasnost svih suvlasnika. Mi takvo odobrenje nikada nismo dali. Unatoč tome on nastavlja u svom naumu i rezultat je taj nekakav "prozor" u krovu. Za te radove nabavio je nekakve "majstore" koji su rasturili betonsku ploču, stručno "prekrili" kanalicama i sada nama lijepo prokišnjava i to poprilično. Frajer se pravi lud... a usput kod njega lijepo tu i tamo navrati direktor upravitelja zgrade, za kojeg je "javna tajna" da je potkupljiv svakim svojim atomom.

    Sastavljamo prijavu, odnosimo je u građ. inspekciju, ta prijava leži tamo već mjesecima, poslali nekoliko požurnica, ali nema pomaka.

     

    Koje bi po vama bilo najidealnije riješenje? Kojim propisima je reguliran rad inspekcije?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija