Jump to content

abc17

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

Objave koje je abc17 objavio

  1. Na 02. 03. 2021. at 9:57, Petar-Sa je napisao:

    Pozdrav svima!

    je li netko može da se javi tko je bio pozvan na razgovor u MUP u Zagreb? Kako je teklo i šta je fokus razgovora i nakon koliko ste eventualno dobili odluku?

    hvala!

     

    Na 04. 03. 2021. at 12:33, Scuba je napisao:

     

    Pozdrav svima, danas sam dobila pismo od konzulata da se trebam javiti u mup u Bjelovaru, da se izjanim o svim cinjenicama.... ima li neko iskustva sa ovim, sta to znaci, da li je odgovor pozitivan???? Molim vas za bilo kakav info

     

    Na 04. 04. 2021. at 21:29, d6543654 je napisao:

    Poštovanje,

    dobila sam odgovor da se javim u Bjelovar,da bi upotpunili zahtjev za stjecanje hrv državljanstva i da se izjasnim o svim činjenicama i okolnostima relevantnim za donošenje rješenja o primitku u hr državljanstvo i dati izjavu u formi zapisnika.

    Može li mi neko objasniti,šta to znači?Šta trebam pričati?Nisu mi tražili nikakva dokumenta kao dopunu.Da li je neko imao takvu situaciju?I šta to znači,u kojoj fazi je taj slučaj?

     

     

    Na 05. 04. 2021. at 6:49, pastra je napisao:

    Pozdrav, i ja sam bio pozvan samo radi davanja izjave bez nadopune dokumenata u Osijek u januaru 2020., i rečeno mi je da će postupak biti završen za dva ili tri meseca, ali još uvek nisam dobio odgovor.Predao sam zahtev u septembru 2018. u Belom Manastiru po čl.16.

    Pozdrav svima! 

    Da li možete malo detaljnije napisati šta očekivati na tim razgovorima, koja su pitanja, koliko traje, na šta su stavljali fokus i kakvo vam je bilo iskustvo onako generalno :) 

    Hvala!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija