Jump to content

kinfa97

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je kinfa97 objavio

  1. Pozdrav evima,

    Evo lud sam više, pa se nadam da će mi neko dati savjet, naime 26.6.2022., imao sam prometnu s totalkom gdje je druga vozačica prošla na crveno i imali smo težu prometnu s ozljedama.

    Naime  ja sam odmah  izletio iz svog  vozila i pomogao joj, svjedoka nije bilo i ona je sama meni priznala da je prošna na crveno, međutim kada je policija došla tvrdila je da sam ja kriv.

     

    I tako dva mjeseca kasnije dođe sapisnik gdje je ona kriva za izazivanje prometne nesrece i prolazak na crveno a ja sam dobio kaznu od 300kn gdje su policajci utvrdili da sam isao 10km/h preko ograničenja što i priznajem.

     

    Međutim sav sretan zovem njeno osiguranje za dogovor, međutim oni su upit poslali mupu gdje ona i dalje pobija policijski zapisnik i da nisu na temelju cega mogli utvrditi njen prolazak SVJEDOKA NIJE BILO, kamera na tim semaforima neka ali ima 200m dalje pa je moguce da su od tamo .

     

    Molim vas informaciju moze li se ona zaliti na policijski zapisnik, što da ocekujem sada jel ona želi dokaze da je prosla na crveno

  2. Pozdrav svima molim Vas jedan pravni savjet.

    Jučer (16.2022.) na kućnu adresu došao mi je obvezni prekršajni nalog po kojem sam kažnjen s 1000kn temeljem članka zakona 196, stavak 3 za korištenje mobitela u vožnji.

    Ništa nebi bilo sporno da prekršaj nije od 8.11.2020., kada me zaustavio policajac blizu ulaza na sajam Jakoševac naglašavam vozilo je bilo zaustavljeno u koloni znaci ne u voznji i mobitel mi je bio na instrument tabli vozila, ne u ruci i na njemu je bila uključena navigacija. U trenutnku kada sam se zaustavio u koloni mobitel sam prebacio s instrument table na suvozačko sjedalo i onda zamnom dotrčava policajac koji je stajao sa strane i rekao mi da stanem na rizol. Nakon toga pokušao sam mu objasniti da nisam koristio mobitel u vožnji, ali nije me htio ni dozivjeti, također zamolio sam mjeru upozorenja što je također odbio. Kaznu također mi nije htio dati u ruke, niti ikakav zapisnik na potpis, tj kaznu sam mogao dobiti odmah samo ako je odmah zelim i platiti. Da bi mi nakon skoro godinu i 5 mjeseci na kucnu adresu dosla kazna.

     

    Molim vas savjet, također da navedem da je policajac bio izuzetno neugodan.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija