Jump to content

Užas

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Užas objavio

  1. Pozdrav, uhvatili u Osijeku sa marihunaom da pušim i dragovoljno sam im predao čik težine 0.5 i cvijet 0.2. Otišli smo u stanicu i riješili sve to dobio 3 papira:potvrda o privremenom oduzimaju predmeta, obavijest i izjavu da se odričem prava na branitelja. U potvrdi o oduzimanju su naveli kako je pronađena zelena biljna tvar NALIKA na marihuanu i cigara ručno rađena od duhana i te biljne tvarni NALIKA na marihuanu. Malo sam googlao ovo i naišao na slučaj da gdje je također korištena rijec nalik jer je mogla biti menta ili nesto slicno, optuženi oslobođen krivnje također sve u Osijeku. Prvi je put, nemam nikakvih prekrsaja, nemam primanja, student sam, nemam ni stipendiju, ne dilam, rekrativno samo tu i tamo. Ne znam jel mi bolja opcija probat ic na oslobađajuću presudu ili da priznam sve i dobijem minimalnu kaznu jer bi nekako volio da me to ne prati kasnije u životu.

    Zanima me vaše mišljenje sta da radim koja mi je bolja opcija i jel imam šanse za oslobođenje od optužbi?

    Kolike su kazne s obzirom na okolnosti?

    link od decka sto je oslobođen-http://www.glas-slavonije.hr/435099/8/Oslobodjen-optuzbi-zbog-lose-napisane-prijave?fb_comment_id=2985835534797330_2985870664793817

    Molim vas ako ima tko bilo kakvu informacju ili je bio u sličnoj situacij da pomogne jer me ovo izjeda i ne znam šta da radim. Hvala unaprijed. 

     

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija