Jump to content

marifasa

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je marifasa objavio

  1. prije 6 sati , drot13 je napisao:

    Vjerojatno neće ići unazad, ali od sad pa nadalje te znaju i više će te pratiti, ne samo u trgovinama tog lanca, nego i u drugim s kim zaštitari eventualno surađuju.

    Da su te mislili prijaviti za ovo, odmah bi zvali policiju, tako da si tu miran, ali nemoj da se ponavlja.

    Hvala, nadam se da ce tako ostati. Ne pada mi na pamet vise 😓

  2. Pozdrav!

    Molim Vas pomoć. Neopisivo mi je žao što sam se pronašao u ovoj situaciji uopce ali ne mogu spavati i želim da ovo cim prije zavrsi! Ovaj osjecaj ubija i ne želim ga vise ikad osjetiti.          Radi se o krađi u trgovini u iznosu od 1200kn za koji nisam ni znao koliki je iznos dok me nisu uhvatili i izbrojali vrijednost. Osiguranje me docekalo na izlazu iz trgovine te me covjek odveo u ured. Pitao me covjek jesam li voljan platiti iznos na sto sam pristao odmah.... policiju nije pozvao, uzeo je osobnu, ispisao zapisnik o kradi koji sam potpisao, slikao lice i na kraju sam platio i izasao. Provjerio je i automobil u slucaju da nemam nesto iz drugih trgovina sto nisam imao. Rekao je da je bolje da uspijem to sve platiti odmah i da nemam nista u autu. Nisam imao i platio jesam. Pustili me. Rekao je da mi se to vise ne ponovi i da ce me ubuduce pratiti. Taj sram u zivotu ne zelim vise iskusiti. Ono sto mene zanima je. Pocinio sam jos dvije "manje" (manjeg iznosa) krade od navedene u drugoj poslovnici i sad me strah da li ce vrtiti sve unatrag i da li ce me ipak prijaviti policiji posto imaju sve moje podatke i fotografiju ali me tamo nisu uhvatili (sto mi je dalo """maha""" za  ponovni pokusaj). Kamere  su ionako snimile iako me nisu ulovili. Mogu prepoznati itd. Jako se bojim i stvarno me je strah jer ne zelim da sve zavrsi na policiji. Ne zelim to i necu si vise nikad priustiti taj strah, nocne more, nespavanje,... 

    Da li ce ici povezivati krade i prijaviti me policiji ili mi je ovo bila samo dobra i teska skola za neopravdano ponasanje. 

    Sto da napravim 😓. Povraca mi se od muke svaku noc. Samog sebe lupam o glavu jer me znam sto me tjeralo na kradu. Ne zelim vise ikad osjetiti taj sram i odvratan osjecaj.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija