Jump to content

HrvojeZG00

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je HrvojeZG00 objavio

  1. Poštovani,

     

    Iza naše zgrade se nalazi slijepa ulica koja je u vlasništvu Grada Zagreba, te se vodi kao park (vrsta uporabe), no služi kao parking i izlaz iz naših garaža. Na početku slijepe ulice su stanari zgrade prije destak godina postavili rampu, no iz ZG Holdinga su dobili zabranu korištenja rampe jer slijepa ulica nije pod parcelom zgrade. Da li postoji neka pravna osnova po kojom bi se navedena rampa mogla ponovo koristiti? Da li je moguće od Grada Zagreba tražiti da nam pripoji taj dio parcele na kojoj je slijepa ulica?

     

    Unaprijed hvala,

    Hrvoje

  2. prije 2 minuta, mutavi je napisao:

    Vi bi trebali na osnovu etažnog elaborata zatražtiti Potvrdu o samostalnim uporabnim cjelinama na osnovu čl. 73.st 3. Zakona o vlasništvu. Predmet izdavanja te potvrde koja vam je potrebna za provedbu u gruntovnici nije usklađenost sa pp, odnosno gupom. 

    Ukoliko ishodite Potvrdu u gradskom uredu za prostorno uređenje nema smetnji. To je moje mišljenje. Da se prilikom izdavanja potvrde ne utvrđuje usklađenost sa planovima, već samo navedeno iz gore spomenutog članka. 

    aaa, skroz sam fulao, vi bi izvodili radove pa tako podijelili kuću. Onda važi za PGM

    Ispričavam se, nisam pročitao do kraja 

    Toga sam se i bojao, hvala na odgovoru!

  3. Pozdrav svima, nadam se da sam temu otvorio u dobroj rubrici. Trenutno razmišljam o kupnji jedne kuće u u užem centru Zagreba, koju bih podijelio na 3 ili 4 stana. Kuća nema garažno mjesto (ima uporabnu dozvolu), pa me zanima da li je moguće napraviti takvo etažiranje s obzirom na nemogućnost garažnog mjesta?

     

    Unaprijed hvala,

    Hrvoje

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija