Jump to content

kajkaj123

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je kajkaj123 objavio

  1. Pozdrav,

    Isao sam prijaviti gubitak jednog dokumenta od firme u policiji,tijekom ispunjavana obrazca dolazi policajac do mene i pocme mi govoroiti jesam ja sigurno taj koji je izgubio ovo ono zato jer potpisujem to i mogu dobit kaznenu prijavu davanje laznog iskaza, na sta ja potvrdujem da sam ja i predam mu papir. Nakon nekog trenutka dolazi mu kolega i dovede me u neku sobu te me ispituje neke informacije i zapisuje to u blok. Zanima me kako ja mogu znat jel on mene sada optuzio za to ili ne.

  2. Poz,

    Situacija je sljedeca ulovljen sam sa preko 1.5 promila u jednosmjernoj te se zalio i napisala mi je da dobivam 6 kaznenih bodova. Sljedeca kazna je uzrkovanje materjalne stete i bjeg sa mjesta nesrece za sta dobivam 5 mj zabrane ali u rjesenju ne pise da mi se dodjeljuju bodovi. Sad posto sam mladi vozac potrebno mi je 9 bodova za gubitak vozacke pa me to brine  oce mi se dodjeliti i za ovaj bjeg sa mjesta nesreca kolko sam vidio dobiva se 5 bodova.

     

  3. Dana 24. 02. 2023. u 22:56, DrAnte je napisao:

    Ali zato moze ici oduzimanje auta. Nedavno je tip u Zagrebu napravio istu stvar, a vec je prije imao teske prekrsaje pa je policija predlozila kaznu trajnog duzimanja vozila, a sudac je to prihvatio. Doduse ne znam mogu li ti uzeti auto ako nisi vlasnil nego si posudio od zene, oca, prijatelja ili vozis na lizing ili pak na kredit.

    Sta mislite da prebacim auto na drugu osobu onda jel se i tada moze oduzet?

    ma da od ostalih vecih prekrsaja sam imao bijeg sa mjesta nesrece sa materijalnom stetom i od ovih manjih pojas brzina itd

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija