Jump to content

Prlicka

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Prlicka objavio

  1. Dana 15. 03. 2023. u 23:42, nmcg_ je napisao:

    Da li mi možete reći kakva je praksa vezana za skraćenje kazne zatvora? Moj suprug se nalazi na izdržavanju kazne u Glini, dobio je 2god i 9mjeseci (odluka je pravomoćna). Strani je državljanin (CG).Radi u kaznionici, ima dobre ocjene (uspješan/ naročito uspješan), ne znam da li to igra kakvu ulogu? Odležao je više od polovine kazne, 2/3 mu ističu krajem juna. Da li može da traži uvjetni otpust prije isteka 2/3 kazne( tipa u maju) , da bi izašao tačno na 2/3? Da li daju uvjetni otpust na 2/3? Kakva je situacija sa zabranom ulaska u Hr, da li dobija zabranu samo za Hr ili za cijelu EU? Hvala unaprijed na pomoci ❤️

    Pozdrav, i moj je muz u Glini. Da li vas suprug vec koristi pogodnosti tipa izlazak u grad? Moj bi to uskoro mogao dobiti pa neznam kako to ide.

    Probacija

    Pozdrav,

    muz je u zatvoru i uskoro ce mu se odobriti izlasci na par sati a potom i vikendi. Naveo je adresu od prijatelja za vikend izlaske na kojoj nismo prijavljini ni ja ni djeca jer smo u drugoj drzavi. Probacijski ured me je kontaktirao da dolaze na tu adresu da obave samnom razgovor. Da li moram i ja tu prijaviti boraviste da on moze izaci? 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija