Jump to content

Greatboy

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Greatboy objavio

  1. marija_1495 je napisao:

    Floki ima pravo, žali se.

    Ali i nemoj platiti nikako. Reci da ćeš radije u zatvor. Zadnje što znam je da su zatvori toliko pretrpani da su tražili da se ne šalju ljudi na izdržavanja mandatorne kazne (to kad se izdržava zatvorska kazna umjesto plaćanja nekakve kazne).

    Suma od 5000 kn je apsurdna.

    U kojim okolnostima su ti našli joint - pretresli su te? Ako da, zašto?

     

    Pretresli su me u najnormalnijim okolnostima! Nije bilo ikakvog pokušaja bijega ni išta sličnog, dakle normalna šetnjica! Uz to mi nisu pokazali nikakvu značku!

    Neznan el bi platija kaznu ili iša u zatvor, al tražit ću da mi dadu uvjetnu bez kazne, jer nije pošteno za to malo trave 5.000,00 kn!

    imam mogućnosti platiti kaznu, al neću smradovima davat pare za otplatu autoputa Zagreb-Split, radije ću ić u zatvor!

    Hrvatska politika je sranje!

    :palacdolje:

  2. Iman 18 godina, policija me uvatila u gradu prije tjedan dana sa jednom zamotanom đojom (spremnom za pušenje), odvelo me u postaju i izvagali 0,7 grama skupa sa filterom, duvanom i papirom, a čiste trave je bilo ispod 0,3, i dali mi potvrdu o preuzimanju opojne droge(uzmimo u obzir da nikad za ništa nisam bio kažnjavan)! Sljedeći tjedan tj. jučer mi je u plavoj kuverti stigla kazna 5.000 kn za posjedovanje marihuane i 200 kn sudskih troškova, a nisan uopće dobija poziv za sud i nikakvu uvjetnu samo uplatnice, a u obrazloženju piše ako neplatim, da ću morati platiti prisilno, a ako neplatim ni prisilno u roku godine dana, onda mi sljedi 17 dana zatvorske kazne!

    Čita sam u novinama da je lika uvatilo sa 8 grama trave pa je dobija samo uvjetnu kaznu od 6 mjeseci iako je prije toga bia kažnjavan!

     

    Jel to normalno? Šta da radim? Pomozite!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija