Jump to content

knauf

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je knauf objavio

  1. Evo čitam postove kolega pa da i ja podijelim svoja iskustva...

     

    Na roku u studenom nisam prošao pismeni, kazneno sam imao malo bodova. Ne znam da li je kolega do mene koji je sjedio prošao ili nije, ali on je imao presude u rukama prije početka ispita.

     

    I sad ja opet moram potazati iz drugog grada, plaćati smještaj i ispit, a ovi ''mudraci'' se smiju i rugaju svima nama-SRAMOTA!!!

     

    I još kao šećer na kraju, podnesem zahtjev za uvid u pisani dio radnje, mislio sam da će mi zapisnik o polaganju i radnje faksirat ili slat mailom ili nešto slično u ovom 21. stoljeću, ali oni inzistiraju da radi tih dvije minute uvida dođem u Zagreb i izvršim osobno uvid.

     

    Sve više me ovo razočarava, trudiš se i lomiš, a kad vidiš sve oko sebe i na koji način drugi polažu ispite, dobijaju poslove i pri tom se još bahate...

     

    Prestrašno.

  2. Pozdrav svima,

     

    molim vas da mi odgovorite kolika je zaknaska zatezna kamata za Udruženja obrtnika (pretpostavljam da je ista kao i za obrtničku komoru)?

     

    podaci su potrebni iz razloga izračunavanja nekih dugovanja zakupnicima koji se nalaze u prostoru Udruženja obrtnika, a koji imaju dugovanja za zakup i režije.

     

    Da li je stopa 17% ili 14%, tj. kako se Udruženje gleda kao organizacija (da li je osoba javnog prava)?

     

    Unaprijed zahvaljujem.

  3. molim vas da mi odgovorite i eventualno uputite na neko mišljenje ili sudsku praksu:

     

    zakonom o obrtu dopušteno je članovima obitelji privremeno pomagati u obavljanju registrirane djelatnosti. gdje je granica u trajanju obavljanja djelatnosti i kada bi to ustvari trebalo biti reguliarno ugovorom o radu?

     

    unaprijed hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija